Siirry sisältöön

Nauti vanhan hirsisaunan savun tuoksusta, pehmoisista löylyistä sekä raikkaasta järvivedestä vuoden aikojen vaihtelujen mukaan.

Saunan lauteille mahtuu 5 henkilöä ja vilvottelemaan pääsee kesäisin veteen sekä talvella avantoon.

Sauna soveltuu erinomaisesti erilaisten syntymäpäiväjuhlien, polttareiden tai työpaikan virkistypäivien vieton yhteyteen ohjelmaksi. Se voidaan yhdistää myös eri elämyspalveluihin. Hokkalan tilan laituri mahdollistaa saapumisen veneellä tai suuremmalla porukalla tilausaluksella.

Rannasta löytyy myös palju, joka on mahdollista vuokrata saunan yhteydessä. Palju, sauna sekä järvinäköala on itse koettava, tunnelman tiivistäminen sanoiksi ei onnistu. Lisäksi soutuvene on vuokrattavissa keväästä syksyyn.

Rannasta löytyy pukuhuone sekä wc-tilat, joista pukuhuone on aikanaan toiminut riihen konehuoneena. Siitä on muokattu pukuhuone/wc tilat kokonaisuuteen sopivaksi vanhan ajan tunnelmalla.

Rannassa sijaitseva kesäkeittiö on nimestä huolimatta ympärivuoden käytössä. Kaasugrillissä tai avonuotiopaikalla voi sään mukaan valmistaa pientä huikopalaa saunasta nautiskelijoille. Omien juomien ja ruokien tuonti on sallittua.

Saunavuokran hintaan sisältyvät laudeliinat. Jätäthän paikat siistiin kuntoon.

Emännän sauna ja palju-yhdistelmään sopii erinomaisesti myös joku majoitusvaihtoehdoista yhdistettynä. Eikä sovi unohtaa myymälästä saatavilla olevia herkkuja.

Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu normaalivuokrauksessa asiakkaalle ja yhdellä/kahdella pesällisellä pääsee saunomaan sekä peseytymään.

 

  • Saunan lauteilta näkyy veteen
  • Hokkalan tilan ranta avautuu Varaslahteen