Siirry sisältöön

Jälkihöyryt vanhassa hirsisaunassa!

Hirsisaunan saa vesiaktiviteettien kylkeen erikoishinnalla tai vaihtoehtoisesti se kuuluu hintaan. Sauna lämpiää muutamalla pesällisellä, joten voitte lämmittää sen elämysten sivussa. 

Tunnelmallinen, lähes 100 vuotta vanha hirsisauna tuottaa pehmoiset löylyt ja ripauksen savun tuoksua. Raikas järvivesi vilvottaa vuodenaikojen vaihtelujen mukaan, Kymenvirran puhtaassa Varaslahdessa.

Saunan lauteille mahtuu 4-5 henkilöä ja vilvoittelemaan pääsee kesäisin veteen.

Sauna soveltuu erinomaisesti erilaisten syntymäpäiväjuhlien, polttareiden tai työpaikan virkistypäivien vieton yhteyteen ohjelmaksi. Se voidaan yhdistää myös eri elämyspalveluihin. Hokkalan tilan ranta mahdollistaa saapumisen veneellä tai suuremmalla porukalla.

Rannasta löytyy myös erillinen pukuhuone wc-tiloineen. Entisestä riihen konehuoneesta muokatut tilat on kokonaisuuteen sopivat sisältäen vanhan ajan tunnelman.

Tilan vanha savusauna on muutettu tilaksi, jossa voi valmistaa ruokaa sekä syödä. Kaasugrillissä on myös käytössä avonuotion lisäksi. Omien juomien ja ruokien tuonti on sallittua.

Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu normaalivuokrauksessa asiakkaalle ja yhdellä/kahdella pesällisellä pääsee saunomaan sekä peseytymään.

 

Tuoteoptiot