Siirry sisältöön
60,00 €
60,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Osallistujat60,00 €

Lähde rauhoittavalle polulle metsään ja omaan mielenmaisemaan.

Kenelle?

  • ryhmille/työyhteisöille/tiimeille
  • kehityskeskustelun puitteiksi

Mitä?

  • NLP Master Practitioner-ohjaajan ohjauksella lähdetään polulle kohti omaa sisimpää. Tätä voidaan kutsua myös elämänpoluksi. Polulle on rakennettu erilaisia nlp-harjoituksista, jotka virittelevät aisteja, avaa uusia näkokulmia omaan mielenmaisemaan sekä omien voimavarojen vahvistamiseen. 

Miksi?

  • Metsä luo turvaa, ohjaa valintojamme ja saa meidät tuntemaan itsemme vapaiksi. Metsän tuoksut, sammaleen tuntu ja oksien rapsahteleminen jalkojen alla on sanoinkuvaamattoman upeaa, rentouttavaa sekä mieltä virkistävää. Hiljaisuus, kaukaa kuuluvat äänet kertovat, ettemme ole yksin - luonnon äänet eri vuodenaikoina virittävät mielen hyvälle värähtelytasolle. 
  • Kalliolla tunnetaan kiven kovuus, laskeudutaan rantaan kuuntelemaan eri vuodenaikojen vaikutuksia veteen, ihastellaan mahtavia maisemia, kuunnellaan luonnon ääniä ja pysähdytään arjen kiireestä. 

"Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" - polku voidaan yhdistää erilaisiin tyhy-päivä ratkaisuihin. 

Polulle voi osallistua yksin, kaksin tai ryhmässä. Max 10hlö.

Sijainti: Muikkuniementie 54, Kalkkinen. Polulle lähdetään Hokkalan tilan pihasta.

Kesto: 2-3 tuntia 

Kausi: läpi vuoden, eri vuodenaikoina erilaiset teemat

Hinta: 60€/hlö

Hinta sisältää:

mielikuvaohjaaja opastaa reitin luonnossa, jossa käydään itselle tärkeitä asioita luonnon ollessa vahvasti mukana

Kenelle ohjelma sopii: 

omasta henkisestä hyvinvoinnista kiinnostuneelle ja avoimin mielin liikkeellä olevalle. Retki on rentouttava lisä myös kokousten yhteyteen tai virkistys- ja koulutuspäivän ohjelmaksi. Tällöin retki voidaan suunnitella muuhun ohjelmaan sopivaksi. 

Matkalle lähtiessä:

Mukaan on hyvä varata juotavaa ja pientä naposteltavaa. Päivän sisällöt vaihtelevat toiveiden mukaan joten sovitusti elävä tuli odottaa polulta saapuvia nokipannukahvin tuoksun kera. 

Ruokailut on mahdollista järjestää joko kokonaisuuteen kuuluviksi tai ilman. 

Lisätietoja:

Ohjattu retki mielen maisemiin - polku voidaan järjestää myös kevyenä, pintaa raapaisevana versiona - ohjaaja ottaa yhteyttä ennen retken toteuttamista.  

NLP Master Practitioner koulutuksen käynyt mielikuvaohjaaja ohjaa retken. Jokainen kokee ja aistii asiat eri tavoin ja se on sallittua. Opastettu retki avaa parhaimmillaan elämän solmuja ja pääset lähemmäksi omaa ajatusta ja sitä mitä haluat juuri tällä hetkellä. 

Vastuullisuus:

Polun aikana on mahdollista päästä syvälle oman mielen sopukoihin niin halutessaan. Syventyminen on henkilökohtaista ja osin kertoo ryhmän turvallisuudesta. Mitä syvemmälle tehtävässä pääsee sitä turvallisemman ryhmän kanssa on liikkeellä.

Palautuminen varmistetaan ohjaajan toimesta. Polkuun kuuluu viimeisenä osiona ns. tehtävän purku, jonka tarkoitus on yhdistää kokemukset turvallisesti. Hokkalan ohjaajat ovat erikoistuneet koulutuksissaan mielenhallintaan, sen säätelyyn sekä ohjaamaan toista ihmistä. 

Maarika Karjalainen on koulutukseltaan sosionomi AMK, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NePsy-valmentaja ja hänellä on yli kymmenen vuoden työkokemus mielikuvaohjaamisesta, kuuntelemisesta, kuntouttamisesta sekä erilaisten ryhmien vetämisestä sekä kouluttamisesta. 

Jarmo Karjalainen on koulutukseltaan lasten ja nuorten erityisohjaaja, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NePsy-valmentaja ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus mielikuvaohjaamisesta, kuuntelemisesta, kuntouttamisesta sekä erilaisten ryhmien vetämisestä.