Siirry sisältöön
60,00 €
60,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Osallistujat60,00 €

"Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" - Mikael Agricola

Retki metsän maisemiin ja omiin ajatuksiin.

Rauhoittava luontoretki metsään ja omaan mielenmaisemaan.

Metsä luo turvaa - ohjaa valintojamme ja saa meidät tuntemaan itsemme vapaiksi. Metsän tuoksut, sammaleen tuntu ja oksien rapsahteleminen jalkojen alla on sanoinkuvaamattoman upeaa, rentouttavaa sekä mieltä virkistävää. Hiljaisuus, kaukaa kuuluvat äänet kertovat, ettemme ole yksin - luonnon äänet eri vuodenaikoina virittävät mielen hyvälle värähtelytasolle. 

Kiivetään kalliolle tuntemaan kiven kovuus, laskeudutaan rantaan kuuntelemaan eri vuodenaikojen vaikutuksia veteen, ihastellaan mahtavia maisemia, kuunnellaan luonnon ääniä ja pysähdytään arjen kiireestä. 

Mielikuvaohjaajan ohjauksella teemme retken omaan sisinpään seuraten polkua, jota voidaan kutsua myös elämänpoluksi. Retken aikana pääset osalliseksi harjoituksista, jotka virittelee aisteja, avaa uusia näkokulmia omaan mielenmaisemaan sekä omien voimavarojen vahvistamiseen. 

"Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" - retki toteutetaan maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9-11.

Retkeen voi osallistua yksin, kaksin tai ryhmässä. Max 10hlö.

NLP Master Practitioner Maarika Karjalainen toimii ohjaajana.

Sijainti: Muikkuniementie 54, Kalkkinen. Retki alkaa Hokkalan tilan pihasta, johon voi jättää auton retken ajaksi. 

Kesto: 2 tuntia 

Kausi: läpi vuoden, eri vuodenaikoina erilaiset teemat

Hinta: 60€/hlö

Hinta sisältää: mielikuvaohjaaja opastaa reitin luonnossa, jossa käydään itselle tärkeitä asioita luonnon ollessa vahvasti mukana

Kenelle ohjelma sopii: omasta henkisestä hyvinvoinnista kiinnostuneelle ja avoimin mielin liikkeellä olevalle. Retki on rentouttava lisä myös kokousten yhteyteen tai virkistys- ja koulutuspäivän ohjelmaksi. Tällöin retki voidaan suunnitella muuhun ohjelmaan sopivaksi. 

Vaativuustaso: helppo/keskivaikea/vaikea

Pakollista: sään mukainen vaatetus

Matkalle lähtiessä: varaa juotavaa ja pientä naposteltavaa mukaan

Lisätietoja:

NLP Master Practitioner koulutuksen käynyt mielikuvaohjaaja ohjaa retken. Jokainen kokee ja aistii asiat eri tavoin ja se on sallittua. Opastettu retki avaa parhaimmillaan elämän solmuja ja pääset lähemmäksi omaa ajatusta ja sitä mitä haluat juuri tällä hetkellä. 

Vastuullisuus:

Kurrekoti Oy:llä on vastuuvakuutus. Hokkalan henkilökunta on erikoistunut koulutuksessaan mielenhallintaan, sen säätelyyn sekä ohjaamaan toista ihmistä. 

Maarika Karjalainen on koulutukseltaan sosionomi AMK, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NePsy-valmentaja ja hänellä on yli kymmenen vuoden työkokemus mielikuvaohjaamisesta, kuuntelemisesta, kuntouttamisesta sekä erilaisten ryhmien vetämisestä sekä kouluttamisesta.