MÖKKI KALKKISISSA!

Mökki

Mökki

Kalkkisissa, tarkemmin ottaen Suivankulmalla sijaitsee lomanviettopaikkamme. Alueena Suivankulma on tuttu meille jo vuosikymmenten takaa sillä isovanhempamme asuivat myös täällä. Nykyään sukutilaa pitävät vanhempamme Maarika ja Jarmo. Tämän myötä tilan maat ovat käytössämme niin talvi- kuin kesäaktiviteettejä ajatellen. 

Täällä vietämme aikaa, kalastamme sekä nautimme Suomen kesästä. Talvisin on erilaiset leikit kuin kesällä mutta jokaisessa vuoden ajassa on jotain mistä voi nauttia. Leikkimielisyyttä sekä mielikuvitusta vain touhuun mukaan. Syksyjen pimeinä iltoina sammutamme aivan kaikki valot, laitamme tummaa vaatetta päällemme ja juoksemme pimeyden laskettua ympäri pihaa piiloon toisiamme - pimeäpiilo on yksi suosituimmista leikeistämme. Yksi etsii taskulampun avulla muita.

Suivankulmalla meidät on otettu vastaan äärimmäisen hienosti. Ympärillämme on mökkinaapureita, jotka auttavat niin iloissa kuin suruissakin. Naapurit ovat suurelta osin todella ystävällisiä, tarjonneet apuaan ja olemme päässeet osallisiksi oikeasta maalaistunnelmasta. Kiitos siitä kaikille sitä tarjonneille!

Vesileikkejä

Vesileikkejä

Vesi leluja

Veneilemässä

Jesse, Ville

Auringonnousu

näkymä terassilta

Vesileikkejä odotellessa :)

Aamuaurinko

Vesileikkejä

Ville ja Jesse

Puita

Saariprojekti

Veneen nostoaika

Kalliota

Iltatunnelmia

Maisemia

Ensilumi 2016

Kesäillassa

kesällä 2016

Ruotsalaisen puolella

Nuotiolla

Puuhommia

Iltaleikkejä

Aamulla syksy 2016

Museosuora

Ajatuksia

Ranta 2016

Ranta 2016