HUVILA KALKKISISSA!

Mökki

Mökki

Kalkkisissa, tarkemmin ottaen Suivankulmalla sijaitsee huvilamme. Alueena Suivankulma on tuttu meille jo vuosikymmenten takaa sillä isovanhempamme asuivat myös täällä. Nykyään sukutilaa pitävät vanhempamme Maarika ja Jarmo. Tämän myötä tilan maat ovat käytössämme niin talvi- kuin kesäaktiviteettejä ajatellen. 

Kalkkisissa siis vietämme vapaa-aikaa, kalastamme sekä nautimme Suomen kesästä. Talvisin on erilaiset leikit kuin kesällä mutta jokaisessa vuoden ajassa on jotain mistä voi nauttia. Leikkimielisyyttä sekä mielikuvitusta vain touhuun mukaan. Syksyjen pimeinä iltoina sammutamme aivan kaikki valot, laitamme tummaa vaatetta päällemme ja juoksemme pimeyden laskettua ympäri pihaa piiloon - toisiamme - pimeäpiilo on yksi suosituimmista leikeistämme. Yksi etsii taskulampun avulla muita.

Suivankulmalla meidät on otettu vastaan äärimmäisen hienosti. Ympärillämme on mökkinaapureita, jotka auttavat niin iloissa kuin suruissakin. Yhteisöllisyys onkin yksi opeteltava asia kaupungista maalle siirryttäessä. Naapureille tarjotaan apua, he ovat tarjonneet apuaan ja olemme päässeet osallisiksi oikeasta maalaistunnelmasta.

Vesileikkejä

Vesileikkejä

Vesi leluja

Hauskaa tekemistä

Matka veteen

Erilaisia pelejä

Auringonnousu

näkymä terassilta

Vesileikkejä odotellessa :)

Aamuaurinko

Vesileikkejä

Ville ja Jesse

Puita

Saariprojekti

Veneen nostoaika

Kalliota

Iltatunnelmia

Maisemia

Ruotsalaisen puolella

Nuotiolla

Puuhommia

Ajatuksia

Ranta 2016

Ranta 2016